Site prestatie evalueren met PageSpeed-inzichten

Je kunt PageSpeed-inzichten van Google Developers gebruiken om de laadduur van je website te analyseren.

1. Ga naar PageSpeed Insights-tool van Google Developers.
  2. Voer je domein in waar "Voer een webpagina-URL in" staat.
  3. Selecteer Analyseren.
  4. Bekijk de resultaten.

In de resultaten zul je suggesties zien voor het verbeteren van de desktop en mobiele versies van je site. Let vooral op suggesties om afbeeldingen te optimaliseren, gebruik te maken van browser-caching, JavaScript of CSS te verkleinen, en voor render-blocking van JavaScript en CSS.