Evalueer de prestaties van de site met GTmetrix

Je kunt GTmetrix gebruiken om de laadtijd van je website te analyseren en de resultaten te gebruiken om te bepalen hoe je deze kunt versnellen.

1. Ga naar de GTmetrix -site .
  2. Voer je domein in waar ' Voer URL in om te analyseren ' staat
  3. Klik op Analyseren.
  4. Bekijk de sectie Prestatiescores om de algemene scores voor de prestaties van je site te bekijken.
  5. Bekijk de pagina sectie Details enkele bijzonderheden over de laadtijd, paginagrootte, en het aantal verzoeken.
  6. Bekijk het tabblad PageSpeed en noteer eventuele aanbevelingen om browsercaching te gebruiken, het parseren van JavaScript uit te stellen, JavaScript of CSS te verkleinen en afbeeldingen te optimaliseren.
  7. Bekijk het tabblad YSlow en zoek naar suggesties om verlopen -headers toe te voegen of om minder HTTP -verzoeken op je site te doen.