Evalueer de prestaties van je site met PageSpeed Insights

Je kunt PageSpeed Insights van Google gebruiken om de laadtijd van je website te analyseren.

1. Ga naar de PageSpeed Insights -tool van Google.
  2. Voer je domein in waar er staat " Voer een webpagina -URL in "
  3. Klik op Analyseren.
  4. Bekijk de resultaten.

In de resultaten zie je suggesties voor het verbeteren van zowel de desktopversie als de mobiele versie van je site. Besteed speciale aandacht aan suggesties voor het optimaliseren van afbeeldingen, het benutten van browsercaching, het verkleinen van JavaScript of CSS en het blokkeren van JavaScript en CSS.