Exclusieve ledenpagina’s voor de website maken

Met Website Builder kun je exclusieve ledenpagina’s maken met persoonlijke informatie, zoals interne prijslijsten of specifiek getargete aanbiedingen. Je begint met het toevoegen van persoonlijke pagina’s en vervolgens voeg je één voor één leden toe of importeer je een lijst.

Note: This feature is currently only available to U.S. customers.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Click Edit/Edit Site. (If you're using the Website Builder Online Store, click Manage Store, then Website in the top green bar.)
  3. Klik op het venster Pagina’s rechtsboven en klik op Toevoegen.
    Klik op Toevoegen in het venster Pagina’s en navigatie
  4. Er wordt automatisch een Nieuwe pagina geselecteerd. Voer dus een Paginatitel in, schakel Alleen leden in door op de witte knop te klikken (deze schuift naar rechts) en klik op Pagina maken.
    schakel de knop alleen leden in

Opmerking: Weergeven in navigatie wordt automatisch geselecteerd, maar de pagina kan alleen worden geopend door leden die zijn ingelogd.

5. Als de nieuwe pagina Alleen leden wordt weergegeven, klik je op Gedeelte toevoegen om content voor de pagina te gaan maken. (Zie Een sectie toevoegen.)
    Klik op Gedeelte toevoegen
  6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je klaar bent, klik je dus op Website publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop/tablet).