Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Exporteer mijn webwinkelproducten naar een CSV -bestand

Exporteer je producten vanuit je Websites + Marketing -webwinkel als een CSV -bestand om je producten in een spreadsheet te beheren.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Producten .
  4. Kies Uitgelicht .
  5. Als je alleen bepaalde producten wilt exporteren, vink je de vakjes naast die producten aan of gebruik je de Type- of Categoriefilters of de zoekbalk om die producten te zoeken en aan te vinken.
  6. Selecteer Importeren/exporteren en vervolgens Exporteren .
  7. Selecteer de knop om alle producten of de huidige zoekopdracht of filter te exporteren.
  8. Selecteer Exporteren .
  9. Het geëxporteerde bestand wordt naar je e -mailadres gestuurd. Er verschijnt ook een pop-upvenster in je browser met een koppeling om het CSV-bestand te downloaden. Bij grotere bestanden duurt het even voordat ze klaar zijn.
  10. Selecteer OK om terug te keren naar je producten.