MySQL-databases exporteren

Je kunt je MySQL -database exporteren om te importeren in een andere databaseserver of lokaal opslaan als back -up. Volg deze stappen om de MySQL -database naar een bestand te exporteren en dit naar je computer te downloaden.

1. Toegang tot uw database met phpMyAdmin: Managed WordPress | cPanel | Plesk.
  2. Selecteer op de startpagina van phpMyAdmin in het menu aan de linkerkant de database die je wilt exporteren.
    selecteer de database om te exporteren
  3. Vanuit de tabs aan de bovenkant van de pagina te selecteren Exporteren.
    selecteer het tabblad exporteren
  4. Vink het vakje aan in de sectie Opslaan als bestand.
  5. Selecteer Ga .

Opmerking: als je werkt met een grote database of een database met een groot aantal records in een tabel, moet je Secure Socket Shell (SSH) gebruiken om de database te exporteren.