Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Exporteer de database van je site

Stap 2 van een beheerde WordPress -site verplaatsen naar een onbeheerde WordPress -accountreeks .

Exporteer een kopie van de MySQL -database waarmee je Beheerde WordPress -site is verbonden.

1. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  2. Selecteer voor de website die u wilt migreren Instellingen in hetmenupictogram menu.

menu met site -opties
  3. Selecteer Meer weergeven om het deelvenster uit te vouwen.
    toon meer
  4. Zoek Databasegegevens en selecteer Weergeven .
  5. Selecteer de phpMyAdmin -URL waarmee een aanmeldingspagina in een nieuw browsertabblad wordt geopend.
  6. Ga terug naar de detailpagina om de gebruikersnaam en het wachtwoord te kopiëren.
  7. Plak op de aanmeldpagina van phpMyAdmin de gebruikersnaam en het wachtwoord
  8. Selecteer Ga .
  9. Selecteer Exporteren .
    zoek en selecteer exporteren
  10. Selecteer in de sectie Exporteren de gebruikersnaam van de database. Zorg ervoor dat je het schema niet selecteert.
    selecteer de databasenaam
  11. In de Opslaan als bestand sectie, selecteert u Opslaan als bestand vak.
    opslaan als bestandslocatie
  12. Geef je export een naam in het veld Bestandsnaam. Bijvoorbeeld: sitenaam-database.
  13. Selecteer Go om het SQL -databasebestand te downloaden.