Webbouwer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Exporteer de productgegevens en catalogus van mijn webwinkel naar een CSV

Als je je producten wilt exporteren vanuit je Website Builder -webwinkel, kun je ze eenvoudig exporteren als CSV -bestand.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer in je Dashboard Commerce en kies onder Producten voor Producten .
    • Voor Premium Webwinkel: Ga in je Dashboard naar Producten > Alle producten .
  1. Als u alleen wilt exporteren bepaalde producten, in het vakje naast die producten of gebruik de Type of categorie filters of de zoekbalk om die producten te vinden.
  2. Selecteer Importeren/exporteren > Exporteren .
  3. Selecteer de knop om alle producten of de huidige zoekopdracht of filter te exporteren.
  4. Selecteer Exporteren .
  5. De export wordt naar je e -mail gestuurd wanneer je bestand gereed is. Er verschijnt ook een pop-upvenster in je browser met een koppeling om het CSV-bestand te downloaden wanneer het bestand gereed is.
  6. Selecteer OK om terug te keren naar je producten.