Exporteer een MySQL -database in cPanel

Als je een back -up nodig hebt van de database van je site, kun je deze exporteren in cPanel met behulp van de Backup Wizard -tool.

1. Meld je aan bij je GoDaddy productpagina .
  2. Selecteer Webhosting . Selecteer vervolgens naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken Beheren .
    klik op beheren
  3. Selecteer cPanel Admin in het dashboard van het hostingaccount.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel in de sectie Bestanden de optie Back -upwizard .
  5. Selecteer Back -up maken .
  6. Selecteer onder Gedeeltelijke back -up selecteren MySQL -databases .
  7. Selecteer de database om de download te starten.

De database wordt automatisch gedownload naar je lokale computer.

Opmerking: deze methode exporteert de database in de bestandsindeling .sql.gz. Als je de .sql -indeling nodig hebt, moet je het bestand uitpakken. Als je geen app hebt die .gz -bestanden op je computer uitpakt, kun je het bestand uploaden naar Bestandsbeheer , het daar uitpakken en vervolgens downloaden in de .sql -indeling.