Exporteer WooCommerce -producten

Je kunt de Product CSV Import Suite -extensie gebruiken om eenvoudig een CSV -bestand van je producten in WooCommerce te exporteren. Er zijn opties beschikbaar om je export aan te passen, zoals het beperken van de kolommen of het aantal producten in het bestand.

Verplicht: Product CSV Import Suite is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Zorg ervoor dat je de extensie Product CSV Import Suite activeert. ( Hulp nodig bij het activeren van je extensies? )
  3. Navigeer naar WooCommerce > CSV Import Suite .
  4. Klik op het tabblad Producten exporteren.
  5. Klik in het gedeelte Product -CSV exporteren op de knop Producten exporteren om een CSV -bestand van je producten te downloaden.