Externe contactpersonen toevoegen aan mijn adresboek

Wanneer je communiceert met mensen buiten je organisatie (zoals partners of klanten), voeg je ze toe aan het adresboek van je organisatie als gedeelde contactpersonen.

Vereist: je hebt beheerdersmachtigingen nodig om gedeelde contactpersonen toe te voegen. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Ga naar ontvangers en selecteer contacten .
    ontvangers in het venster links van contactpersonen
  3. Selecteer Nieuw > E -mailcontactpersoon .
    Plusteken toevoegen wordt geopend in het vervolgkeuzemenu met de optie Mailcontact
  4. Voer in het nieuwe venster de contactgegevens in en selecteer Opslaan .
  5. De contactpersoon staat nu in de lijst. SelecteerPotloodknop bewerken Bewerken .
  6. Kies in het nieuwe venster contactgegevens , organisatie en/of MailTip om meer details over de contactpersoon toe te voegen. Selecteer Opslaan na elke optie die je bijwerkt.
    Onder de weergavenaam, algemeen, contactgegevens, organisatie en MailTip -opties