Externe contactpersonen toevoegen aan mijn distributiegroep

Als je mensen van buiten je organisatie nodig hebt om e -mails te ontvangen, voeg je ze toe als externe contactpersonen aan een distributiegroep (ook wel een distributielijst genoemd).

Verplicht: Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je al een distributiegroep hebt gemaakt en externe contactpersonen hebt toegevoegd aan je adresboek.
  1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Ga naar ontvangers en selecteer vervolgens groepen .
  3. Selecteer de naam van de distributielijst enPotloodknop bewerken Bewerken .
  4. Selecteer in het nieuwe venster lidmaatschap enPlus Toevoegen .
  5. Kies de contactpersoon (en) en selecteer Toevoegen .
    Toevoegen naast contactkeuze boven OK -knop
  6. Selecteer OK .
  7. Je nieuwe contactpersoon (en) worden nu vermeld onder Leden . Selecteer Opslaan om het venster te sluiten.