Webbouwer Help

Facebook-pixel toevoegen aan mij website

Door de volgservice van Facebook-pixel toe te voegen aan je website, kun je je Facebook-campagnes volgen om te zien hoe ze het doen en wat het beste werkt.

Opmerking: je moet de Facebook-pixel maken voordat je met de onderstaande stappen begint. Heb je je pixel al gemaakt, ga dan naar je Facebook Gebeurtenisbeheer en pak je pixel-ID erbij.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Website.
  4. Selecteer Site bewerken.
  5. Klik in de website-editor op Instellingen in het navigatievenster rechts.
    klik op het deelvenster Site-instellingen
  6. Selecteer het deelvenster Facebook-pixel en voer de pixel-ID van Facebook in.
  7. Publiceer je site om de wijzigingen te activeren.