Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Voeg een favicon toe aan mijn website

Een favicon (afkorting van favorietenpictogram) helpt je site zich te onderscheiden van de concurrentie door een kleine afbeelding weer te geven op het browsertabblad van je site. Het wordt ook weergegeven op plaatsen zoals de favorietenbalk en de lijst met bladwijzers.

Je kunt een favicon toevoegen zonder gedoe met coderen met Websites + Marketing site builder .

Upload een vierkant .PNG-, .ICO-, .JPG- of .JPEG -afbeeldingsbestand. We raden de afmetingen van 180px bij 180px aan zodat je favicon er scherp uitziet.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Selecteer Favicon in het menu Instellingen .
  5. Selecteer in het deelvenster Favicon Uploaden en ga naar de afbeelding die je wilt gebruiken.
    Klik op Uploaden
    Opmerking: houd het ontwerp van je favicon eenvoudig - je wilt niet dat mensen turen.
  6. Klik op Gereed als je klaar bent en selecteer Site publiceren / Publiceren als je klaar bent.
  7. Selecteer Site bezoeken om het favicon van de site weer te geven op het tabblad of de navigatiebalk van je webbrowser.
    (Voorbeeld hieronder)
    Een voorbeeld van de favicon zoals deze wordt weergegeven op een actief browsertabblad.

Volgende stap