Los DNS -problemen op in nieuwe hostingaccounts

Wanneer je je hostingaccount instelt , laten we je weten of de DNS -instellingen van je domeinnaam hier niet naar verwijzen. Dit betekent dat de inhoud die je hebt geüpload niet wordt weergegeven totdat je de DNS -instellingen van je domeinnaam hebt bijgewerkt.

Als je niet wilt dat je nieuwe site voor iedereen wordt weergegeven, moet je de DNS -instellingen niet wijzigen. Als je er zeker van wilt zijn dat je nieuwe site er goed uitziet, ga dan naarPreviewing Your Website .

Als je klaar bent om je nieuwe site weer te geven, kun je je DNS -instellingen op een van de volgende twee manieren bijwerken bij de registerhouder van je domeinnaam (dat wil zeggen het bedrijf waar je deze hebt geregistreerd):

• Een record / IP -adres - Het bijwerken van het primaire A -record van je domeinnaam (meestal aangegeven met het @ -symbool) heeft geen invloed op je andere DNS -instellingen (bijv. E -mailservice). Gebruik het IP -adres dat je hebt gevonden metWat is het IP-adres van mijn website? .
  • Naamservers - Het bijwerken van de naamservers van je domeinnaam verandert ook alle DNS -instellingen van je domeinnaam naar onze standaardinstellingen (bijvoorbeeld door onze e -mailservice te gebruiken). Gebruik de naamservers die je vindt inVind de naamservers van mijn GoDaddy .

Het kan tot 48 uur duren voordat deze wijzigingen worden weergegeven op internet.

Zie als je domeinnaam hier is geregistreerdDNS-records beheren ofDe naamservers voor mijn domeinen wijzigen .