Fix iPhone kan accountinformatiefout niet verifiëren

Opmerking: we raden aan om de Outlook -app voor iOS te gebruiken . Gebruik de camera van je telefoon om deze QR -code te scannen om Outlook te downloaden.
qr -code voor het downloaden van de Microsoft Outlook -app

Wanneer je je e -mail voor het eerst instelt , kun je de volgende fout tegenkomen:

Account uitwisselen

Kan accountinformatie niet verifiëren.

Dit gebeurt wanneer er een probleem is met het verifiëren van je accountinformatie. Maak je geen zorgen, dit kan worden opgelost met een paar wijzigingen in je instellingen. Als je problemen ondervindt met een iPhone- of iPad -e -mailaccount dat al is ingesteld, neem je contact op met onze GoDaddy -gidsen.

1. Tik bij de fout op OK .
  2. Kan accountfout niet verifiëren
  3. Bewerk de volgende instellingen en tik op Volgende .
    InstellingWat in te voeren ...
    E -mailVoer je Microsoft 365 GoDaddy e -mailadres in
    ServerVoer outlook.office365.com in
    DomeinLaat dit veld leeg
    GebruikersnaamVoer je Microsoft 365 -e -mailadres in
    WachtwoordVoer je e -mailwachtwoord in
    BeschrijvingDit is optioneel
  4. Tik op Opslaan .
  5. Tik op Opslaan .
    Bevestiging opslaan
  6. Tik op Opslaan .
    Wijzig de opties voor opslaan

Je e -mailaccount wordt weergegeven onder Accounts .