Fix WordPress vraagt om FTP -inloggegevens

Als je wordt gevraagd om je FTP-gegevens in te voeren wanneer je een plug-in of een thema in het WordPress-dashboard probeert te installeren of bij te werken, komt dat door een specifieke instelling in het bestand wp-config.php. Volg de onderstaande stappen om te voorkomen dat WordPress deze FTP -prompt weergeeft.

1. Maak verbinding met je hostingaccount via FTP of Bestandsbeheer .
  2. Zoek de map met je WordPress-bestanden en open het bestand wp-config.php.
  3. Onderaan het bestand wp-config.php, boven de regel met de tekst/* That's all, stop editing! Happy publishing. */ , voeg de volgende regels code toe:
    define ('FS_METHOD', 'direct'); define ('FS_CHMOD_DIR', 0755); define ('FS_CHMOD_FILE', 0644);
  4. Sla het bijgewerkte bestand op.
  5. Laad je WordPress -dashboardpagina opnieuw in een browser.

Je kunt nu plug -ins en thema's bijwerken of installeren zonder dat er om FTP -referenties wordt gevraagd.