Voeg regels toe om berichten te filteren

Stel Workspace Webmail in om je e -mails automatisch te filteren in mappen op basis van regels die je instelt.

1. Meld je aan bij je Workspace-account en open je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer in het menu Instellingen de optie Berichtfilters .
  3. Klik op Nieuwe toevoegen.
  4. Selecteer de regel op basis van een van de e -mailvelden, voer de waarde in om het filter te activeren, selecteer naar welke map je de e -mail wilt verplaatsen en klik op OK .

Als je de prioriteit van een filterregel wilt wijzigen, klik je op de pijl omhoog of omlaag naast de regel.

Als je een filterregel wilt bewerken of verwijderen, klik je in de kolom Acties op Bewerken of Verwijderen .