Stuur berichten door als bijlagen

Voeg e -mailberichten toe aan andere berichten in Outlook, bijvoorbeeld om een gesprek door te sturen of voor technische ondersteuning. De inhoud van je bericht (inclusief kopteksten en bijlagen) wordt verpakt in een bestandsbijlage.

Met deze stappen wordt een bericht toegevoegd aan een ander bericht in Outlook voor Windows, Mac of Outlook op het web.

1. Open Outlook.
  2. Stel een nieuw bericht op of beantwoord een bestaand bericht.
  3. Als dit nog niet het geval is, laat je het bericht verschijnen zodat het in een ander venster staat en plaats je beide Outlook -vensters naast elkaar.
  4. Zoek het bericht dat je wilt bijvoegen. Selecteer het in de lijst en sleep het naar de tekst van het concept.
    Voeg e -mail toe aan een ander e -mailadres
  5. Je bericht is nu bijgevoegd onder de onderwerpregel. Dubbelklik op de bijlage om een voorbeeld te bekijken om te bevestigen dat deze correct is. Verzend het bericht als je klaar bent.

Verwante stap

• Als je niet kunt verzenden vanaf dit e -mailaccount (alsof het geblokkeerd is), selecteer je de pijl in het bijgevoegde bericht om het te downloaden en op te slaan. Of sleep het bijgevoegde bericht met Outlook voor Mac naar je desktop. Voeg het opgeslagen bericht toe met een ander e -mailaccount of upload het zoals gevraagd door een GoDaddy -gids .
  • Deblokkeer mijn Microsoft 365 -e -mail