Foto bewerken

Het hulpmiddel voor fotobewerking stelt je in staat om een foto bij te snijden of te draaien. Dit wordt gedaan zonder dat de oorspronkelijke foto wordt gewijzigd. Dit betekent dat je het bijsnijden of draaien later ongedaan kunt maken zonder dat de afbeelding is aangetast.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op een sectie waarvoor afbeeldingen nodig zijn.
    • Als je op de eerste sectie (Koptekst) klikt, klik je op Omslagfoto in het deelvenster Koptekst (links, onderaan).
    • Als je op een sectie van het type Over hebt geklikt, klik je daarna op de groep met de foto die je wilt bewerken (rechts, onderaan). Klik vervolgens op Afbeelding in het volgende deelvenster dat wordt weergegeven.
      Klik op Omslagafbeelding klik op Over afbeelding
  4. Sleep de schuifregelaar om aan te passen hoe de afbeelding wordt afgesneden. Als je de positie van het bijsnijden van de afbeelding wilt verplaatsen, klik je en sleep je de afbeelding binnen het venster.
    zoomniveau aanpassen
  5. Opmerking: klik en sleep het focuspunt om te zorgen dat dat gebied niet afgesneden wordt als het beeldscherm van een apparaat niet aansluit op de verhoudingen van de afbeelding.
    focuspunt aanpassen

6. Klik op de gekrulde pijl rechtsbovenin als je een afbeelding wilt draaien. Iedere klik draait de afbeelding 90 graden met de klok mee, je kunt dit zo vaak als noodzakelijk is herhalen.
    foto draaien
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus wanneer je klaar bent klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken. Ook kun je een nieuw domein kopen of een van je andere domeinen gebruiken.
  8. Wanneer je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Volgende stappen

Meer info