Fotogalerij toevoegen of wijzigen

Naast afzonderlijke foto's aan je website toevoegen, kun je ook een galerij met maximaal 250 afbeeldingen maken. Nadat je een lay-out hebt gekozen, stel je in of je wijzigingen in galerijafbeeldingen automatisch wilt weergeven of via handmatige bediening door kijkers. Je kunt de galerij altijd aanpassen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Scrol in de hoofdweergave van je site naar waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  4. Klik op Galerij in het rechterdeelvenster.
    Klik op Galerij
  5. Klik op een lay-out die je wilt gebruiken in het deelvenster Galerij.
  6. Zodra de bevestiging Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op Fotogalerij om te beginnen met het aanpassen van de galerijopties.
    Klik op Sectie toevoegen
    Velden en knoppen in het deelvenster Galerie
    Lay-out Klik om een andere lay-out voor de galerij te selecteren.
    Galerietitel Voer een titel in die boven aan je fotogalerij wordt weergegeven. Niet beschikbaar voor alle lay-outs.
    Automatisch afspelen Klik op de knop om Automatisch afspelen in of uit te schakelen. (In het voorbeeld en in de gepubliceerde versie worden de afbeeldingen in je galerij één voor één in beeld gedraaid.) Niet beschikbaar voor alle lay-outs.
    Miniaturen weergeven Klik op de knop om miniaturen weer te geven van de galerijfoto's onder het hoofdframe. Niet beschikbaar voor alle lay-outs.
    Foto's toevoegen (+) Klik om meer afbeeldingen op te nemen in de galerie. (Zie het volgende artikel voor meer informatie: Foto toevoegen of vervangen en Een royaltyvrije foto kiezen.)
    Sectie verwijderen Klik op de knop aan de onderkant van het deelvenster om een de hele galerij te verwijderen.
  7. Klik op een van je Galerijafbeeldingen om ze individueel te bewerken.
    Velden en knoppen in het deelvenster Galerijafbeeldingen
    Focuspunt Click within a selected image to mark its Focus point. It keeps that area from being cropped out when a device's display doesn't match the image's proportions. To avoid any cropping, the image should have a width-to-height ratio of 8:5 (e.g. 800 pixels wide or less by 500 pixels high or less).
    set focus point
    Afbeelding draaien Klik op de gekrulde pijl rechtsbovenin als je een afbeelding wilt draaien.
    Terugkeren naar overige afbeeldingen Klik op de pijl naar links boven aan het deelvensterGalerijafbeeldingen.
    Uit galerie verwijderen Klik op de knop aan de onderkant van het deelvenster Galerijafbeeldingen om individuele afbeeldingen uit de galerij te verwijderen.
  8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  9. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Opmerking: In het voorbeeld en in gepubliceerde weergaven worden knoppen weergegeven waarmee je handmatig naar de vorige/volgende pagina kunt gaan.
    Klik op de knoppen vorige/volgende