Fouten met gemengde inhoud in WordPress oplossen

Nadat je een SSL hebt toegevoegd en HTTPS hebt ingeschakeld, kan het zijn dat sommige afbeeldingen niet goed meer worden weergegeven. Als je onlangs een SSL hebt toegevoegd, volg je een van deze instructies om je probleem op te lossen.

Met behulp van een plug -in

Volg deze stappen om de Really Simple SSL -plug -in te installeren.

1. Installeer een plug -in in WordPress .
  2. Activeer een plug -in in WordPress .
  3. Selecteer onder Instellingen SSL.
  4. Als je SSL actief is, kun je klikken op Ga je gang, SSL activeren! knop.
  5. Controleer je site om te controleren of je afbeeldingen correct worden weergegeven.

Opmerking: deze WordPress -plug -in is een plug -in van een derde partij. Bekijk de pagina van de ontwikkelaar op problemen met het gebruik ervan.

Gebruik het .htaccess- of web.config -bestand

1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Leid HTTP automatisch om naar HTTPS .
  3. Je hebt nu de HTTPS -omleiding ingesteld.
  4. Controleer je site om te controleren of je afbeeldingen correct worden weergegeven.

Meer informatie: