Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Ga aan de slag met Windows -hosting

Als je nieuw bent bij Windows -hosting met Plesk, volg dan deze basisstappen om aan de slag te gaan.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account en ga naar je pagina Mijn producten.
  2. Als je je Windows -hostingaccount nog niet hebt ingesteld, klik je op Webhosting en klik je naast je account op Instellen . Volg de instructies om je Plesk -account in te stellen.
  3. Gebruik Plesk File Manager om je bestanden te uploaden. Je hostingaccount gebruikt httpdocs als de hoofdmap voor je primaire domein. Zie voor meer informatieUpload bestanden in Plesk -hosting .
  4. Als je nog geen website hebt, upload dan een contentmanagementsysteem (CMS). Een CMS is een toepassing die u kunt gebruiken om een website te bouwen en alle inhoud ervan te beheren. Enkele voorbeelden van CMS -toepassingen zijn WordPress, Drupal en joomla. Zie voor meer informatie over het uploaden van toepassingenInstalleer toepassingen in Plesk -hosting .
  5. Nadat je je site hebt geopend, kun je Plesk Backup Manager gebruiken om back -ups volledig te automatiseren, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het verlies van je site -inhoud. Zie voor meer informatieMaak een back -up van mijn website in Plesk -hosting .