Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik de herstelconsole voor mijn Gen 4 Dedicated Server

Gebruik de herstelconsole om weer toegang te krijgen (via SSH) tot je Dedicated Server van Generation 4, bijvoorbeeld als je per ongeluk buitengesloten bent geworden door een nieuwe firewall of iptables -regel. Je hebt de gebruikersnaam en het wachtwoord van je server nodig om via SSH verbinding te maken met je server.

• Als je weer toegang probeert te krijgen tot je Generation 4 VPS , zijn de stappen iets anders .

Opmerking: De herstelconsole is niet beschikbaar voor Dedicated Servers van de vierde generatie met Windows.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op de pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 Dedicated Server die je wilt gebruiken op Beheren .
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Serveracties en selecteer Herstelconsole .
    klik op Herstelconsole
  4. Na een tijdje wordt de herstelconsole gestart in een nieuw browsertabblad. Gebruik je SSH -aanmeldgegevens om je aan te melden bij je server om zo nodig wijzigingen aan te brengen.