Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik de herstelconsole voor mijn Gen 4 VPS

Gebruik de herstelconsole om weer toegang te krijgen tot je Generation 4 VPS als je per ongeluk buitengesloten bent geraakt door een nieuwe firewall of iptables -regel. Je hebt de gebruikersnaam en het wachtwoord van je server nodig om verbinding te maken met je server via SSH of Remote Desktop (RDC) .

Verplicht: Als poort 2224 is geblokkeerd, hebt u geen toegang tot de herstelconsole. Zo deblokkeer je die poort .
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 VPS die je wilt gebruiken op Beheren .
  3. In de linker bovenhoek van het account Dashboard, selecteer Recovery Console.
    klik op herstelconsole
  4. Druk op Enter. Je kunt nu inloggen op je server om wijzigingen door te voeren.