Gebruik IMAP -instellingen om mijn Workspace Email aan een client toe te voegen

Internet Message Access Protocol (IMAP) geeft je toegang tot e -mail die is opgeslagen op een server vanaf meerdere apparaten. Als je IMAP-compatibele e-mail hebt, kun je dit op elke client en elk apparaat instellen.

Dit zijn algemene instructies om je te helpen bij het toevoegen van je e -mailadres aan een desktop -e -mailclient.

1. Meld je aan bij het Centrum voor e -mailinstellingen voor het instellen van e -mail met je Workspace Email -adres en wachtwoord.
  2. Onder Instellingen e -mailserver zie je de instellingen voor de Inkomende server (IMAP) en de Uitgaande server (SMTP) .
    POP- en SMTP -instellingen in Instellingen e -mailserver
  3. Start de e-mailclient van je keuze en maak een nieuw account.
  4. Wanneer je naar de IMAP -instellingen gaat, voer je je inkomende poort en uitgaande poort in :
    Hostnaam van server SSL -poort
    Inkomend (IMAP) imap.secureserver.net 993
    Uitgaand (SMTP) smtpout.secureserver.net 465587 (TSL/SSL - Mac)
  5. Voer je gebruikersnaam (e -mailadres) en wachtwoord (e -mailwachtwoord) in.
  6. Je wordt mogelijk gevraagd om meer informatie of voorkeuren voor de e -mailclient en om je instellingen op te slaan.

Opmerking: onze servers gebruiken mogelijk andere namen voor mappen dan de client die je instelt. Mogelijk moet je mappen toewijzen om ze correct te laten synchroniseren. We raden aan om de instructies voor het correct toewijzen van mappen voor je specifieke klant te onderzoeken.