GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik mijn eigen lettertypen

GoDaddy Studio PRO -klanten kunnen hun eigen lettertypen uploaden naar de mobiele app en deze gebruiken in hun projecten.

Opmerking: het uploaden van lettertypen is alleen beschikbaar voor GoDaddy Studio PRO -klanten in de mobiele app.

Voordat je begint:

• Je lettertype moet zijn opgeslagen op je apparaat of in Google Drive, OneDrive, Dropbox of iCloud Drive (alleen iOS).
  • Als je een cloudgebaseerde opslag-app gebruikt, moet deze op je apparaat zijn geïnstalleerd.

Als je klaar bent, volg je de stappen voor je apparaat:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer een project.
  3. Selecteer wat tekst.
  4. Tik op de banner die wordt weergegeven op Bewerken .
  5. Tik in de linkerbenedenhoek van de lettertypegordel op de naar boven gerichte pijl. De lettertypebibliotheek wordt geopend.

Blader door lettertypen

6. Tik op het tabblad Aangepast .
  7. Tik op Lettertypen toevoegen .
  8. Tik rechtsonder op Bladeren .
  9. Tik op de app waar je lettertype is opgeslagen. Als je je moet aanmelden bij de app, volg je de instructies voor die app.
  10. Zoek het .tff -zipbestand of het individuele .tff- of .otf -bestand en tik op om te uploaden.
  11. Wacht op het bevestigingsbericht. Het kan enkele seconden duren voordat de app je lettertype heeft geüpload.
  12. Tik op OK in het bevestigingsbericht.

Je nieuwe lettertype verschijnt in je lijst met gedownloade lettertypen en is beschikbaar in de lettertypegordel.

Upload je eigen lettertypen

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer een project.
  3. Selecteer wat tekst.
  4. Tik op de banner die wordt weergegeven op Bewerken .
  5. Tik in de linkerbenedenhoek op de pijl omhoog. De lettertypebibliotheek wordt geopend.

Blader door lettertypen

6. Tik op het tabblad Aangepast .
  7. Tik op Lettertypen toevoegen .
  8. Tik op de app waar je lettertype is opgeslagen. Als je je moet aanmelden bij de app, volg je de instructies voor die app.
  9. Zoek het lettertype .tff- of .otf -bestand en tik op om te uploaden.
  10. Wacht op het bevestigingsbericht. Het kan enkele seconden duren voordat de app je lettertype heeft geüpload.

Je nieuwe lettertype verschijnt in je lijst met gedownloade lettertypen en is beschikbaar in de lettertypegordel.

Upload je eigen lettertypen

Het is momenteel niet mogelijk om je eigen lettertypen te uploaden naar de webapp.

Gerelateerde stappen

Meer info