Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Gebruik stockfoto's in je campagnes

Als je geen foto's hebt om te uploaden naar de afbeeldingengalerij, kun je er een selecteren uit de ingebouwde verzameling royaltyvrije stockfoto's. Met duizenden foto's om uit te kiezen, zou je in staat moeten zijn om een foto te vinden die bij je past.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op de pagina Overzicht op het tabblad Campagnes.
    Klik op campagnes
  3. Klik op de pagina Campagnes op Opstellen om een nieuwe campagne te starten.
    Klik op opstellen
  4. Opmerking: Als je een bestaande campagne hebt, klik je hieronder op Bewerken voor de campagne die je wilt bijwerken.

5. In de zijbalk op de Globe knop om de Stock Afbeeldingen galerij te openen.
    Klik op de wereldbol
  6. Voer een trefwoord in het zoekvak in om de afbeeldingen te zien.
    Voer een trefwoord in
  7. Selecteer een afbeelding uit de zoekresultaten en sleep deze naar een van de tijdelijke pictogrammenklik op de wereldbolknop in het sjabloon.
    Sleep de foto
  8. Opmerking: alle afbeeldingen die je selecteert, worden toegevoegd aan je persoonlijke galerij. Klik op de afbeeldingknop om alle geselecteerde foto's te bekijken.
    Klik op de afbeeldingsknop

9. Als je klaar bent om je marketingcampagne te verzenden, klik je op Doorgaan om door te gaan.
    Klik op doorgaan
  10. Opmerking: als je van plan bent om later aan je campagne te werken, klik je op Opslaan .