Gegevens abonnee bekijken en bewerken

Alleen Naam- en E-mail-gegevens worden weergegeven op de hoofdpagina van je Abonnees-gedeelte, maar je kunt altijd abonneegegevens bekijken en met enkele muisklikken bewerken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing-account (als je dat nog niet gedaan hebt). (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik in je Abonnees-gedeelte op het e-mailadres om de gegevens te bekijken of bewerken.
  3. Klik op een willekeurig veld dat je ziet om het te bewerken.
  4. Klik op Toevoegen aan lijst om de abonnee aan een van je lijsten toe te voegen. Deze actie heeft geen invloed op de huidige lijstlidmaatschappen van de abonnee.
  5. Klik op Nog een veld toevoegen om nog een gegevensveld alleen voor die abonnee toe te voegen.

Volgende stap

• Als je bulksgewijs wijzigingen in je abonnees wilt aanbrengen, kun je het beste je abonnees of lijst exporteren, de wijzigingen aanbrengen in je CSV -bestand en dit vervolgens weer uploaden naar je abonnees.