GoDaddy Pro Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Ontvang automatisch de laatste informatie van mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt automatische dashboardsynchronisatie inschakelen zodat je telkens wanneer je je GoDaddy Pro -account opent de nieuwste informatie over je websites hebt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Start in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer je afbeelding in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens Instellingen .
    Open instellingen
  4. Selecteer in de sectie Algemeen Sites automatisch vernieuwen bij inloggen .
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.