Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

GoDaddy Studio Teams wordt buiten gebruik gesteld

GoDaddy Studio Teams is een functie die beschikbaar is in de iOS GoDaddy Studio -app waarmee abonnees maximaal 30 teamleden kunnen toevoegen om samen te werken aan GoDaddy Studio -projecten. De functie wordt tegen het einde van juni 2022 stopgezet, maar we geven al onze Teams -abonnees zes maanden gratis toegang tot GoDaddy Studio PRO zodra hun Teams -abonnement is verlopen.

Waarom wordt Teams buiten gebruik gesteld?

Teams is gemaakt door Over voordat GoDaddy het bedrijf heeft overgenomen en de naam van het product is gewijzigd in GoDaddy Studio. Het was alleen beschikbaar op iOS en had een zeer klein aantal abonnees. Het gebruik van Teams is sindsdien afgenomen. Daarom hebben we besloten om de functie buiten gebruik te stellen, wat ons zal helpen om GoDaddy Studio te vereenvoudigen en te stroomlijnen.

Wat gebeurt er met mijn abonnement?

Je GoDaddy Studio Teams -abonnement blijft werken tot je volgende factureringsdatum. Daarna heb je gedurende 6 maanden gratis toegang tot de PRO -functies - je hoeft je pas opnieuw te abonneren nadat de gratis toegang van 6 maanden voorbij is.

Wanneer gaan Teams met pensioen?

Tegen het einde van juni 2022 verwijderen we de mogelijkheid voor onze klanten om zich te abonneren op Teams. Als je al een Teams -abonnement hebt, heb je hier toegang toe tot je volgende factureringsdatum. Om je volgende factureringsdatum te vinden, meld je je aan bij je GoDaddy -account en scrol je naar GoDaddy Studio.

Wat betekent dit voor mij?

Nadat Teams is verwijderd, kunnen je teamleden niet langer:

  • Open hun gedeelde mappen en de projecten in die mappen
  • Reageer op projecten
  • Toegang tot GoDaddy Studio PRO (hoewel alle leden een PRO-abonnement van 6 maanden krijgen zodra we Teams verwijderen)

Wat gebeurt er met projecten die zijn opgeslagen in mijn Teams -mappen?

Alle teameigenaren krijgen een kopie van elke niet-privé Teams-map en alle projecten daarin. Mappenmakers krijgen een kopie van alle mappen die ze hebben gemaakt en alle projecten hierin.

Als een teamlid een project wil bewaren in een map die hij niet heeft gemaakt, moet hij / zij het project handmatig toevoegen aan zijn persoonlijke map.

Meer informatie