Account Beheer Help

GoDaddy-verklaring inzake support

GoDaddy is al jaren trots op de bekroonde support die we verlenen. We hebben opgeschreven hoeveel dat voor ons betekent, en wat je van ons in dat opzicht kunt verwachten.

Wat betekent klantenondersteuning van wereldklasse?

Het betekent dat we voor je klaarstaan: steeds weer opnieuw, als het nodig is. Wij praten niet alleen, maar steken ook onze handen uit de mouwen. We zorgen ervoor dat je online komt, en dat je je zakelijke en persoonlijke doelen kunt realiseren. Neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen met onze bekroonde support. Of je nu gewoon meer wil weten over onze producten of met een technisch probleem te maken hebt, we behandelen je altijd met respect, op een beleefde manier en vol begrip. We zijn namelijk dol op onze klanten en op wat wij doen.

Op basis van de informatie die je hier opgeeft, kunnen onze medewerkers bepalen hoe ze je het beste met je GoDaddy-producten kunnen helpen. We hebben al miljoenen klanten geholpen en staan altijd voor je klaar.

En dat zijn nog maar enkele manieren waarop we je kunnen helpen. INBEGREPEN
GoDaddy-producten kopen of vernieuwen
GoDaddy-producten instellen
We laten de stappen zien aan de hand waarvan je onze producten kunt gebruiken
Diagnosticeren van fouten met verbindingen en toegang
Zorgen dat onze systemen en architectuur in bedrijf zijn en werken
Gratis advies over het laten groeien van je bedrijf
Handig advies over hoe je bedrijf online kan worden gevonden

We hebben ook een suite met services ontwikkeld om klanten met ingewikkeldere problemen te helpen. Meer informatie hierover vind je in de sectie Aanvullende support van dit artikel.

Klik op onderstaande secties voor de support die we voor specifieke producten leveren.

Domeinnamen

Wil je een domeinnaam registreren en instellen? We kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte naam en je vervolgens laten zien hoe je dat domein koppelt aan je website en e-mailaccounts. We laten je ook zien hoe je onze domeinbeheertools gebruikt - van het vernieuwen en beschermen van je domeinnaam tot het aanbrengen van geavanceerde wijzigingen in je Domain Name System (DNS).

En dat zijn nog maar enkele manieren waarop we je kunnen helpen met je domein. INBEGREPEN
Registratie en vernieuwen van domeinnamen
Domeinen instellen (websites, hosting en e-mail)
Domeinbeheer gebruiken
Contactgegevens voor domeinnamen bijwerken
DNS-zonebestanden maken en bewerken
Zonebestanden aanpassen zodat deze werken met GoDaddy-producten

Microsoft® Office™ 365

We staan klaar om je te helpen met het instellen van je Office 365-accounts. Wil je e-mailadressen instellen voor je domeinnaam? Toegang tot je e-mail en agenda-accounts op je computer of mobiele apparaat? E-mail instellen zodat berichten worden doorgestuurd of er automatisch antwoorden worden verzonden? We laten je zien hoe dit moet. E-mail verzenden en ontvangen? Ook dat leggen we uit. Ook leggen we uit hoe je Office 365 op het web gebruikt, van het maken van een gebeurtenis tot het downloaden van apps.

En dat zijn nog maar enkele manieren waarop we je kunnen helpen met Office 365.
Office 365-accounts kopen en vernieuwen
Uitleg over de functies en voordelen van Office 365
Office 365-accounts maken
Je domeinnaam laten werken met Office 365
Office 365-accounts beheren en verwijderen
Toegang tot je agenda's
Office 365-toepassingen downloaden
Het Lync-berichtensysteem instellen voor je organisatie

GoDaddy Website Builder

Klaar om je Webbouwer-account in te stellen? We kunnen je helpen bij het toevoegen van je gegevens en het bewerken van de webpagina's voor je site. Als je je zakelijke en persoonlijke gegevens bij de hand hebt, is dit in een paar minuten gebeurd. We kunnen je ook de functies en voordelen van Webbouwer uitleggen, en zullen ons daarbij richten op wat voor jouw site belangrijk is.

En dat zijn nog maar enkele manieren waarop we je kunnen helpen met Webbouwer. INBEGREPEN
Webbouwer kopen of vernieuwen
Uitleg over de functies en voordelen van Webbouwer
Je Webbouwer-account instellen
Je domeinnaam laten werken met Webbouwer
Uitleg over het gebruik van Webbouwer
Uitleg over hoe je webpagina's toevoegt en verwijdert
Uitleg over hoe je inhoud toevoegt en verwijdert (tekst en afbeeldingen)
Installatie van add-ons voor GoDaddy Webbouwer (zoals Get Found)
Sociale media koppelen aan je Webbouwer-website
Uitleg over hoe je je Webbouwer-website publiceert

Webhosting

Zorg ervoor dat je hostingaccount is ingesteld en altijd werkt. Of je nu cPanel, Plesk of je eigen bedieningspaneel gebruikt, we kunnen je laten zien waar je naar toe kunt gaan om aan de slag te gaan of wijzigingen aan te brengen. Wil je een database toevoegen, een webtoepassing installeren of bestanden uploaden en bewerken? We kunnen je vertellen waar je dat kunt doen. We kunnen je zelfs de instellingen geven waarmee je toegang krijgt tot de hostingaccounts voor je e-mail. Als de instellingen niet werken, kunnen we onderzoeken wat er aan de hand is en het probleem voor je oplossen.

En dat zijn nog maar enkele manieren waarop we je kunnen helpen met hosting. INBEGREPEN
Gedeelde hosting kopen of vernieuwen
Uitleg over onze gedeelde hostingfuncties en de voordelen die deze bieden
Je account voor gedeelde hosting instellen
Je domeinnaam laten werken met hosting
Diagnosticeren van problemen met de prestaties van je website
Onze bedieningspanelen voor hosting gebruiken
We geven je de basisinstellingen voor je FTP-client
Uitleg over hoe je bestanden naar je website uploadt
Apps van derden installeren via je bedieningspaneel
Een back-up maken van een database of website
Je helpen bij de stappen om je hosting te migreren
Een GoDaddy SSL-certificaat installeren
E-mailaccounts maken
E-mail verzenden en ontvangen op je mobiele apparaat of computer

We bieden ook uitstekende hostingservices* als je hulp nodig hebt met:

• Je website migreren vanaf een andere host
  • Rondleiding en instellen van je hostingdashboard (cPanel, Plesk, Beheerde WordPress)
  • FTP-clients instellen

*Expert Services zijn betaalde services die alleen beschikbaar zijn bij onze supportteams in de VS en die niet onder de gratis GoDaddy’-support vallen. Als je deze services wilt kopen, bel dan met (+1) (480) 505-8877. Meer informatie over Expert Services vind je in

.

VPS en Dedicated servers

Je wilt dat je server in bedrijf is en werkt. Daar zorgen we voor. We zorgen ervoor dat je toegang tot je server hebt en dat je voorkeursconfiguratie werkt nadat wij die hebben ingesteld. Als je een algemene standaardconfiguratie wilt voor je cPanel- of Plesk-server geven wij je de standaardinstellingen voor FTP, database en e-mail.

En dat zijn nog maar enkele manieren waarop we je kunnen helpen met je servers.
Servers kopen of vernieuwen
Uitleg over de functies en voordelen van onze servers
Je server instellen en inrichten
Toegang tot je server
Hoofdwachtwoord opnieuw instellen
Toegang tot het bedieningspaneel van je server
Je helpen bij de stappen om je hosting te migreren
Je GoDaddy SSL-certificaat installeren op daarvoor in aanmerking komende GoDaddy-producten1

1 Installatie via de opdrachtregel of Tomcat SSL zijn niet inbegrepen.

We bieden ook beheerservices* voor onze servers als je hulp nodig hebt met:

• Server instellen
  • DNS-installatie
  • Domein instellen
  • Geavanceerde prestatie-analyses
  • Apache afstemmen
  • MySQL afstemmen
  • Beveiligingsscan en controle uitvoeren
  • Beveiliging tegen indringers
  • Aangepaste firewallregels
  • Support voor toepassingen
  • PHP-versie upgraden
  • Databasebeheer
  • Malware verwijderen en van zwarte lijst verwijderen
  • Installatie PHP-module

*Beheerservices zijn beschikbaar via Beheerde hosting, Assisted Service Plan en Expert Services. Dit zijn betaalde services die alleen beschikbaar zijn bij onze supportteams in de VS en die niet onder de gratis GoDaddy’-support vallen. Als je deze services wilt kopen, bel dan met (+1) (480) 505-8877. Meer informatie over Expert Services vind je in

.

SSL-certificaten

Heb je besloten gegevens op je site te beveiligen met een SSL-certificaat? Hoe werkt dat? Hoe moeilijk is het om dat in te stellen? We kunnen deze en andere vragen voor je beantwoorden, en kunnen je uitleggen wat je moet doen om aan de slag te gaan. Als je je website, winkel of hostingaccount bij GoDaddy hebt, kunnen we ook de installatie ervan met je doornemen.

En dat zijn nog maar enkele manieren waarop we je kunnen helpen met je SSL-certificaten.
SSL-certificaten kopen en vernieuwen
Uitleg over de functies en voordelen van SSL-certificaten
Je GoDaddy SSL-certificaat installeren op daarvoor in aanmerking komende GoDaddy-producten1
Je SSL-certificaat valideren
Opnieuw verzenden van SSL-validatieberichten
Diagnosticeren van SSL-fouten in webbrowsers
Uitleg over hoe je je zonebestand aanpast voor veilige sites

1 Installatie via de opdrachtregel of Tomcat SSL zijn niet inbegrepen.

We bieden ook uitstekende SSL-certificaatservices als je hulp nodig hebt bij het installeren van een SSL-certificaat op servers van derden. Dit is een betaalde service die beschikbaar is bij onze supportteams in de VS en die niet is opgenomen in de gratis support van GoDaddy. Als je deze services wilt kopen, bel dan met (+1) (480) 505-8877. Meer informatie over deze services vind je in

.

Extra support

Hulp nodig bij ingewikkeldere problemen? Heb je voor je project, oplossing, of volgende uitdaging behoefte aan meer dan slechts een eenmalig gesprek? Ook in dat geval kunnen we helpen. We bieden een imposante reeks geavanceerde, betaalde services om ervoor te zorgen dat je aanwezigheid op het web optimaal is, zelfs als je niet zeker weet waar je moet beginnen of als je er gewoon de tijd niet voor hebt:

• Je website migreren vanaf een andere host
  • Aan de slag met hosting, waaronder instellen en een rondleiding (cPanel®, Parallels Plesk-paneel®, Beheerde WordPress®)
  • FTP-clients instellen
  • GoDaddy SSL's installeren op servers van andere bedrijven
  • Service voor je VPS of Dedicated server

Meer informatie over deze services en hoe je deze aanschaft vind je hier.

Beschikbaarheid van producten en services is afhankelijk van de locatie van de klant.