Herstel afbeeldingsminiaturen die niet worden weergegeven

Er kunnen problemen optreden na configuratiewijzigingen als WordPress de miniaturen van eerder geüploade afbeeldingen niet kan weergeven. Je kunt de plug -in Regenereer miniaturen gebruiken om dit probleem op te lossen.

1. Installeer een plug -in in WordPress .
  2. Activeer een plug -in in WordPress .
  3. Als je alle miniaturen voor je site opnieuw wilt genereren:
    1. Klik onder het menu Extra op Regenereren. Miniaturen
    2. Klik op de knop Alle miniaturen opnieuw genereren.
  4. Als je afzonderlijke afbeeldingsminiaturen wilt bijwerken:
    1. Klik op Media in de WordPress -navigatiebalk.
    2. Als je je in de rasterweergave bevindt, moet je op de lijstweergave in je mediabibliotheek klikken.
    3. Zoek de afbeelding en plaats de muisaanwijzer erop, zodat je op de link Miniaturen opnieuw genereren kunt klikken.

Met de bovenstaande stappen kom je op een pagina die aangeeft of het opnieuw genereren van de afbeeldingen is gelukt.

Opmerking: deze WordPress -plug -in is een plug -in van een derde partij. Bekijk de pagina van de ontwikkelaar op problemen met het gebruik ervan.

Meer informatie: