Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Herstel databases met Site Backup in cPanel -hosting

Opmerking: Site Backup is sinds januari 2018 niet meer verkocht als nieuw product. Zie voor onze nieuwe back -upoplossingWat is Website Backup?

Je kunt je databases herstellen naar een vorige staat met behulp van een Site Backup -back -up.

Waarschuwing: Als je deze back -ups gebruikt, wordt de volledige database overschreven, wat betekent dat alle nieuwe gegevens die zijn ingevoerd sinds de back -up is gemaakt, verloren gaan.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in het gebied Bestanden op Back -up van site.
  5. Klik in het gedeelte Databases opHerstel bestanden ( Database herstellen ).
  6. Selecteer in het menu Datum de back -up die je wilt gebruiken.
  7. Klik op Herstellen.
  8. Vink het vakje aan om te bevestigen en klik vervolgens nog een keer op Herstellen om het herstellen van je database te voltooien.

Het herstellen kan enkele minuten duren, afhankelijk van de grootte van de database die je herstelt.

Volgende stap