Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Herstel e -mailaccounts van gebruikers

Je kunt een e -mailaccount van een gebruiker tot 30 dagen na de verwijderingsdatum herstellen. Accounts kunnen alleen worden hersteld naar hetzelfde of een hoger plan. Als het eenmaal is hersteld, worden alle aliassen die aan het account zijn gekoppeld, ook hersteld.

Opmerking: Als je verwijderde account een Starter -e -mailabonnement had, moet je eerst een E -mail Essentieel -abonnement of hoger aanschaffen voordat je deze stappen kunt volgen. Vergelijk pakketten om te zien welke optie het beste bij je bedrijf past.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Gebruiker toevoegen .
    Gebruikersknop met persoonspictogram toevoegen
  3. Kies hetzelfde domein als het e -mailaccount dat is verwijderd en selecteer vervolgens Doorgaan .
  4. Voer hetzelfde e -mailadres in als het verwijderde account.
  5. Voer een voornaam en achternaam in (deze hoeven niet hetzelfde te zijn als het verwijderde account).
  6. Kies voor het accounttype hetzelfde of een hoger abonnementstype. Mogelijk ziet u een foutmelding als u een lager abonnement kiest dan het abonnement dat het vorige account heeft gebruikt.
  7. Voer het volgende in:
    • Deel contacten en bestanden met : Je ziet dit alleen als je andere domeinen beschikbaar hebt of meerdere gebruikers om in te stellen. Als je contacten en bestanden hebt gedeeld in het verwijderde account, werken ze nog steeds in het herstelde account.
    • Beheerdersrechten : Je beheerdersinstellingen worden hersteld naar de vorige versie. Dus als het account een beheerder was, wordt het weer hersteld als een beheerdersaccount.
    • Wachtwoord : Als dit account voor jou is, of als je een wachtwoord voor de gebruiker wilt maken, voer je een wachtwoord in. Dit kan zijn wat eerder is gebruikt of iets heel anders.
    • Accountinformatie verzenden naar : Alle accountinformatie, zoals wanneer deze is ingesteld, wordt verzonden naar het / de e -mailadres (sen) die in het vorige account zijn gebruikt.
  8. Selecteer Maken .
  9. Je wordt gevraagd of je het account wilt herstellen. Kies Ja, herstellen en selecteer vervolgens OK .
    Ja geselecteerd, jane@coolexample.com herstellen

Het kan tot een dag duren voordat het account is hersteld. We sturen je een e -mail wanneer het account klaar is met gebruikmaking van het / de adres (sen) die zijn ingevoerd in Accountinformatie verzenden naar .