Herstel een verwijderd bericht in Outlook

Herstel een bericht uit de map Verwijderde items. Berichten worden standaard voor onbepaalde tijd opgeslagen in de map Verwijderde items. Als je berichten uit de map Verwijderde items verwijdert, heb je maximaal 14 dagen om ze te herstellen voordat ze definitief worden verwijderd.

Selecteer het juiste tabblad op basis van het e -mailplatform dat u gebruikt.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer aan de linkerkant Verwijderde items .
    De map Verwijderde items is gemarkeerd.
  3. Selecteer het bericht / de berichten die je wilt herstellen en selecteer vervolgens Herstellen .
    Een voorbeeldbericht geselecteerd met de knop Herstellen gemarkeerd.

Het bericht wordt teruggezet in de oorspronkelijke map. In de meeste gevallen is dit je Postvak IN.

Ik kan een bericht niet vinden in de map Verwijderde items

Als je een bericht niet kunt vinden in de map Verwijderde items, kun je kijken in de map Verwijderingen.

1. Selecteer bovenaan de lijst met berichtvoorbeeld in de map Verwijderde items Items herstellen die uit deze map zijn verwijderd .
    De knop Items herstellen die uit deze map zijn verwijderd, is gemarkeerd.
  2. Selecteer het bericht dat je wilt herstellen en selecteer vervolgensKnop Bericht herstellen Outlook op het web Herstellen .

Het bericht wordt naar de oorspronkelijke map verplaatst. Als de originele map niet bestaat, gaat deze naar je Postvak IN.

1. Open Outlook .
  2. Aan de linkerkant controleer je of je mappenlijst de map Verwijderde items of de map Prullenbak bevat.
    Opmerking: als je een ander type account gebruikt, zoals Gmail of Yahoo, krijgt je map de naam Prullenbak.
    • Als je de map Verwijderde items hebt: Selecteer Verwijderde items , vervolgens het bericht dat je wilt herstellen en selecteer vervolgensSelecteer de knop Verplaatsen om een bericht uit de map in de Outlook -desktopapp te verplaatsen Verplaatsen . Kies de map waarin je het bericht wilt herstellen.
      De mappenlijst in Outlook met de map Verwijderde items gemarkeerd.
    • Als je de map Prullenbak hebt: Selecteer Prullenbak , vervolgens het bericht dat je wilt herstellen en selecteer vervolgensSelecteer de knop Verplaatsen om een bericht uit de map in de Outlook -desktopapp te verplaatsen Verplaatsen . Kies de map waarin je het bericht wilt herstellen.
      De mappenlijst in Outlook met de map Prullenbak gemarkeerd.

Het bericht wordt verplaatst of hersteld naar de geselecteerde map.

Je kunt ook berichten van de ene map naar de andere verplaatsen door het bericht te selecteren en het naar de beoogde doelmap te slepen. Zodra dat bericht over de doelmap beweegt, laat je het bericht los en wordt het bericht naar die map verplaatst.

Ik kan een bericht niet vinden in de map Verwijderde items

Als je de map Verwijderde items hebt maar er geen bericht in kunt vinden, kun je kijken in de map Herstelbare items.

1. Selecteer Verwijderde items van server herstellen . Er wordt een nieuw venster geopend.
  2. Selecteer de berichten die je wilt herstellen, vervolgens Geselecteerde items herstellen en vervolgens OK .

De herstelde berichten worden verplaatst naar de map Verwijderde items en vervolgens kun je ze naar een andere map verplaatsen.

1. Open Outlook .
  2. Selecteer aan de linkerkant Verwijderde items .
    De mappenlijst in Outlook met de map Verwijderde items gemarkeerd.
  3. Selecteer het bericht dat je wilt herstellen.
  4. Selecteer Verplaatsen en vervolgens Postvak IN .
    • Als je het bericht naar een andere map wilt verplaatsen, selecteer je Map kiezen en vervolgens de map waarin je het bericht wilt herstellen.
      De knop Verplaatsen geselecteerd met de optie Postvak IN gemarkeerd.

Het bericht wordt verplaatst naar de door jou geselecteerde map. Als je een e -mail uit de map Verwijderde items hebt verwijderd, kan deze niet worden hersteld in Outlook voor Mac.