Herstel mijn website in Windows Hosting

Je kunt je website herstellen vanaf een back -up als deze is gehackt of beschadigd. Hoe je het herstel voltooit, hangt af van hoe je de back -up hebt gemaakt:

Ik gebruikte ... Je website herstellen ...
Website back-up ZieBestanden terugzetten na een back-up
Lokale back -up (FTP) Upload je bestanden via FTP
Plesk's handmatige back -ups Gebruik dit artikel
Ik heb geen back -up! Neem contact op met de klantondersteuning

Herstellen vanaf handmatige Plesk -back -up

Waarschuwing:

Als je je website herstelt via Plesk, wordt deze tijdelijk uitgeschakeld. Bezoekers van je site zien de pagina 503 Service tijdelijk niet beschikbaar.

1. Klik op de startpagina van Plesk op Back -upbeheer .
  2. Klik op de naam van de back -up die je wilt gebruiken.
  3. Vul de velden op het scherm in en klik op Herstellen .

Opmerking: als u databases selecteert, worden er geen databases hersteld.