Herstel themafouten in WordPress

Na het oplossen van problemen met je site om de fout te achterhalen, kun je proberen om je thema te herstellen en je site terug te brengen naar een werkende staat.

Een WordPress -gerelateerde PHP -fout begrijpen

Als je vorige probleemoplossing een PHP -fout aan het licht bracht , gebruik dan de volgende tabel om de fout te begrijpen.

Fouttype Definitie en volgende stappen
E_ERROR Dit is een fatale fout die ertoe leidt dat het script wordt beëindigd. Deze worden meestal veroorzaakt door het aanroepen van een niet-bestaand object, zoals een klasse of functie. Dit kan vaak voorkomen bij incompatibiliteit met versies. Je volgende stappen zouden moeten zijn om je WordPress -versie, thema's en plug -ins bij te werken.
E_WARNING Een runtime-waarschuwing leidt niet tot beëindiging van het script. Dit zijn mogelijke problemen die optreden, maar die de verwerking van PHP niet stoppen. Deze kunnen vaak waarschuwingen voor beëindiging bevatten, die aangeven dat je code mogelijk een verouderde versie van PHP gebruikt en bijgewerkt moet worden. Een waarschuwing in je PHP -logboeken is niet noodzakelijk gerelateerd aan het probleem dat je ondervindt.
E_PARSE Dit is een parseerfout tijdens het compileren. Het is meestal een aanwijzing voor een PHP -syntaxisfout, zoals een ontbrekende puntkomma;, haakjes (), of een haakje openen of sluiten {} , of een aantal andere syntaxisfouten. Je moet het bestand en de regel die in het foutbericht zijn gespecificeerd bekijken en zoeken naar mogelijke syntaxisfouten.
E_NOTICE Dit zijn meestal PHP -fouten die geen beëindiging van het script veroorzaken. Ze geven aan dat er mogelijk een probleem is, maar dat dit mogelijk deel uitmaakt van de normale uitvoering van het script. Een veelvoorkomende oorzaak is het gebruik van een PHP -variabele die niet is gedefinieerd. Een melding in je PHP -logboeken is niet noodzakelijk gerelateerd aan het probleem dat je ondervindt.

Werk je WordPress -componenten bij

Wanneer je WordPress -versie, thema of plug -ins worden bijgewerkt, kan er een conflict ontstaan met de andere componenten die niet zijn bijgewerkt. Het bijwerken van de andere componenten kan je site herstellen. Zie het volgende om een onderdeel van je site bij te werken:

Wit scherm zonder PHP -fout

Als je een wit scherm van overlijden hebt en je probleemoplossing heeft geen PHP -fout opgeleverd, controleer dan het volgende:

1. Zorg ervoor dat je wp-content/themes- map aanwezig is.
  2. Controleer of de machtigingen kloppen voor de mappen wp-content en themes.
  3. Bevestig dat de map voor je actieve thema ook de juiste machtigingen heeft.
  4. Zorg ervoor dat de map voor je actieve thema bestanden bevat.
  5. Controleer of er ook een standaardthema aanwezig is in de map wp-content/themes. WordPress laadt automatisch het standaardthema als het actieve thema niet aanwezig is.
  6. Bevestig dat het bestand index.php in de hoofdmap niet ontbreekt of leeg is.
  7. Bevestig dat het index.php -bestand van je thema niet ontbreekt of leeg is.

Volgende stappen

• Als het probleem zich blijft voordoen na de bovenstaande probleemoplossing, moet je je thema mogelijk verwijderen en opnieuw installeren.