Het domein in mijn Linux-hostingaccount wijzigen

Zo wijzig je je de primaire domeinnaam op je Linux-hostingaccount. Nadat je de wijziging hebt gemaakt, kan het tot 24 uur duren voordat de wijziging is doorgevoerd.

Voordat je deze stappen volgt:

Heb je dat allemaal gedaan? Laten we dan nu die domeinnaam gaan wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik op het account-Dashboard in de sectie Instellingen naast Primair domein op Beheren.
  4. Selecteer het domein dat je wilt gebruiken of geef het op en klik op Domein wijzigen.

Meer informatie

• Als het domein dat je wilt gebruiken niet aan hetzelfde GoDaddy-account gekoppeld is, moet je de A-record van het domein wijzigen om het naar je hosting IP-adres te laten verwijzen.
  • WordPress®-installaties kunnen hun werking verliezen als je je primaire domein wijzigt. Mocht dit gebeuren, raadpleeg dan deze Wordpress-instructies.