Het domein van je account wijzigen

Door de primaire domeinnaam van een hostingaccount te wijzigen, wijzig je de domeinnaam die is gekoppeld aan de webhoofdmap van de account.

Er zijn enkele dingen om rekening mee te houden:

• Als je de domeinnaam die je als je primaire gehoste domeinnaam wilt gebruiken al hebt toegevoegd, moet je die eerst verwijderen. Je moet mogelijk subdomeinen verwijderen uit de primaire domeinnaam voordat je die kunt veranderen (Web & Classic/cPanel/Plesk/Beheerde WordPress).
  • Als je een SSL-certificaat hebt toegepast op je hostingaccount, kun je je primaire gehoste domeinnaam niet wijzigen zonder je SSL in te trekken. Zie
    voor meer informatie.
  • WordPress®-installaties kunnen hun werking verliezen als je je primaire domein wijzigt. Als dat gebeurt, verwijzen we je naar de instructies op de site van WordPress.
  1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Meld je aan bij Gateway met behulp van je GoDaddy aanmelding.
  4. Klik op Instellingen onder de account waarvan je het domein wilt wijzigen.
  5. Selecteer het domein dat je wilt gebruiken of geef het op en klik op Domein wijzigen.