Beheerde WordPress Help

Het domein wijzigen op mijn beheerde WordPress-website

Vereist:

Je kunt de domeinnaam van je Managed WordPress-website wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Managed WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Voor de website met het domein dat je wilt wijzigen, selecteer je het menu menupictogram en vervolgens Instellingen.

instellingen selecteren
  4. Selecteer in de sectie Domeinen Toevoegen > Nieuw primair domein.
    nieuw primair domein selecteren
  5. Voer het domein in dat je wilt gebruiken in het veld onder Nieuw primair domein of subdomein. Voeg de TLD toe, zoals coolexample.com.
  6. Selecteer Domein toevoegen.
  7. Controleer of het domein klopt en selecteer Ja, help me om dit te koppelen.
  8. Al je een domein gebruikt dat bij een ander klantenaccount van GoDaddy geregistreerd staat, selecteer dan Ga verder naar GoDaddy en meld je aan met dat account. Volg de instructies in de wizard om het koppelen van je domein te voltooien.

Opmerking: Omdat het tot 24-48 uur kan duren voordat de DNS wordt gewijzigd, zie je je domein mogelijk dan pas.

Meer informatie

• Als je handmatig een domeinnaam invoert dat niet in je GoDaddy-account is geregistreerd, moet je de A-record voor dat domein bijwerken zodat deze verwijst naar je IP-adres van Managed WordPress.
  • Aan de slag met WordPress