Het doorsturen van mijn domeinen bewerken

Bewerk de instellingen van je doorgestuurde domein als je de bestemmings-URL wilt wijzigen of maskering wilt toevoegen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    domein selecteren
  3. Selecteer DNS beheren onder Aanvullende instellingen.
  4. Selecteer onder Doorsturen Bewerken naast Domein of Subdomein.
  5. Bewerk je bestaande doorstuurinstellingen of voeg nieuwe instellingen toe.
  6. Selecteer Opslaan.

De meeste DNS-updates treden binnen een uur in werking, maar het kan tot 48 uur duren voordat ze wereldwijd bijgewerkt zijn.

Verwante stap

• Als je wilt dat de www-versie van je domeinnaam ook wordt doorgestuurd, zorg er dan voor dat je www A-record verwijst naar @.

Meer informatie

• Niet alle websites kunnen gemaskeerd worden. Als je gemaskeerde domein een lege, witte pagina weergeeft, moet je overschakelen naar Alleen doorsturen. Of je moet contact opnemen met je host over het toestaan van maskeren.
  • Houd je domein actief en laat het niet vervallen door automatisch verlengen in te schakelen.