Het e-mailadres van je account bijwerken

Het is belangrijk dat het e-mailadres van je account altijd actueel is, zodat je meldingen van ons kunt ontvangen over je account.

Het e-mailadres van je account bijwerken

1. Log in bij je Accountbeheer.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen.
  3. Klik op Accountveiligheidsinstellingen links.
  4. Typ je nieuwe e-mailadres en typ het nogmaals ter controle.
  5. Typ je huidige wachtwoord.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.

Als je het e-mailadres bijwerkt, wil dat niet zeggen dat de contactgegevens van de domeinnaam ook worden bijgewerkt. Ga naar Contactgegevens voor domeinen wijzigen als je wilt weten hoe je die gegevens bijwerkt.