Help

GoDaddy Help

Het IP-adres van je server zoeken

Je server wordt geleverd met een dedicated IP-adres dat je kunt gebruiken voor toegang tot je server.

  1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.

Het IP-adres van je server wordt weergegeven in het gedeelte Serverdetails en bronnen of IP-adres van server.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.