Het ontwerp van het aanmeldingsformulier aanpassen

Als je je registratieformulier op je site host met de optie voor insluiten , kun je de opgegeven HTML -code aanpassen. Laat de formulierfuncties intact, om er zeker van te zijn dat het correct werkt!

Als je echter van plan bent het formulier gehost te houden op GoDaddy Email Marketing, of de opmaakoptie voor insluiten of de optie voor het insluiten van het zijtabblad gebruikt, gebruik dan de thema -opties om de stijl naar wens aan te passen!

Je formulierthema bewerken:

1. Klik op Bewerken onder het formulier dat je wilt aanpassen:
  2. webformulierstijlopties, klik je op bewerken
  3. Selecteer het tabblad Thema:
  4. Webformulierthema -opties
  5. Klik op de kleurblokken of voer een hex -code in om de achtergrond van het logo en de hoofdachtergrondkleuren te wijzigen. Je selecties verschijnen automatisch in je formulier aan de linkerkant.
  6. Kleurselectie

Belangrijk! Als je de optie Embedden stijl gebruikt, wordt de koptekst van het formulier alleen weergegeven als je een logo -afbeelding hebt toegevoegd. Titels en achtergrondkleuren zijn niet opgenomen in de opmaakversie van het formulier. Ze worden alleen weergegeven op de GoDaddy Email Marketing gehoste versie van het formulier, wanneer je het formulier rechtstreeks opent via de permanente URL.

7. Je kunt ook een logo of een achtergrondafbeelding importeren. Klik op bladeren om het bestand op je computer te selecteren. Vind hier onderaan deze pagina tips en suggesties voor het maken van schermafbeeldingen en het maken van je eigen afbeeldingen.
  8. Afbeelding uploaden
  9. Zorg ervoor dat je op Wijzigingen opslaan klikt.
  10. Klik bovenaan op de knop Delen en kopieer en plak die URL in een ander tabblad in je browser. Op deze manier kun je een voorbeeld van het formulier bekijken, net zoals mensen die zich aanmelden het zullen zien.

Lees hier voor meer instructies over het aanpassen van de velden in je formulier.

Volg deze stappen om aangepaste landingspagina's voor je formulier toe te voegen.

Verwante onderwerpen:

Kan ik een registratieformulier toevoegen aan mijn campagne?
Tips voor lijstbeheer
Kan ik mijn registratieformulier toevoegen aan Facebook?
Hoe deel ik mijn registratieformulier?