Een wachtwoord van Microsoft 365 wijzigen

Werk je wachtwoord voor Microsoft 365 bij vanuit het dashboard voor e-mail en Office. Als je de eigenaar bent van het GoDaddy-account, kun je ook de wachtwoorden van je gebruikers beheren, bijvoorbeeld als je het wachtwoord van een medewerker opnieuw in moet stellen.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord). Als je het wachtwoord voor je GoDaddy-account niet meer weet, kun je het gemakkelijk opnieuw instellen.
  2. Als je de eigenaar van het account bent, ga je onder Gebruikers naar een gebruikers en selecteer je Beheren.
  3. In het gedeelte Beheren selecteer je Wachtwoord.
  4. Vul een nieuw wachtwoord in en vul deze opnieuw in bij Wachtwoord bevestigen.
    De modus Wachtwoord wijzigen.
  5. Vul bij Herstelmailadres het e-mailadres in of werk het e-mailadres bij dat kan worden gebruikt voor het opnieuw instellen van het wachtwoord van deze gebruiker. (Als dit wachtwoord wordt vergeten, kan er een e-mail worden verzonden naar dit herstelmailadres om het wachtwoord opnieuw in te stellen.)
  6. Selecteer Wachtwoord wijzigen. Het kan tot wel 30 minuten duren voordat een wachtwoord is bijgewerkt.