Accountbeheer Help

Het wachtwoord voor GoDaddy opnieuw instellen

Als je het wachtwoord voor je GoDaddy-account niet meer weet, kun je het wachtwoord opnieuw instellen.

1. Ga naar onze -pagina Wachtwoord opnieuw instellen.
  2. Voer je gebruikersnaam of klantnummer in.
  3. Voer de beveiligingstest uit en klik op Verzenden. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een koppeling waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

We de e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord verzonden naar het e-mailadres dat voor je account is geregistreerd. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen, beschikken we mogelijk niet over je huidige e-mailadres. In dat geval moet je toegang moet aanvragen tot het account.