Het wachtwoord voor mijn Generation 4 VPS opnieuw instellen

Je kunt je wachtwoord voor de Generation 4-server als volgt opnieuw instellen of wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in je pagina Mijn producten op Serversen klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik in de sectie Instellingen naast Inloggegevens op Beheren.
  4. Voer het nieuwe wachtwoord in en bevestig dit. Je wachtwoord moet aan de weergegeven eisen voldoen.
  5. Klik op Opslaan.