Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Het WordPress-readme-bestand verwijderen

Controleer of WordPress up-to-date is De WordPress-versie privé maken
Blokkeer PHP in mappen Het WordPress-readme-bestand verwijderen
Schakel DISSALLOW_FILE_EDIT in WordPress in

Bij elke installatie wordt een leesmij -bestand met je WordPress -versie meegeleverd. Om te voorkomen dat kwaadwillende bezoekers weten welke versie je gebruikt, is het belangrijk dat je dit bestand verwijdert.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Aanmelden bij WordPress.
  3. Ga naar Sucuri -beveiliging > Instellingen .
  4. Klik op het tabblad Harden.
  5. Vind de sectie met het label Informatielekkage .
  6. Als de sectie rood is, klik je op de knop Verharding toepassen.

Je hebt nu voorkomen dat gedetailleerde informatie over je WordPress -site wordt weergegeven.