Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Hoe gaat Agenda om met bestandsbijlagen?

Via Calendar kun je bijlagen toevoegen aan groepen, zodat gebruikers de bestanden kunnen bekijken die aan de groep zijn gekoppeld, zoals een lijst met contactpersonen. Je kunt ook bijlagen toevoegen aan evenementen, zodat je bestanden die aan het evenement zijn gekoppeld, zoals een vergaderagenda, kunt verzenden naar de genodigden.

Als je een bijlage aan een evenement toevoegt, wordt het bestand met de uitnodiging als bijlage in het e -mailbericht verzonden.

Je kunt bestanden als bijlage toevoegen vanuit je Online Storage, als je die hebt, of vanaf je computer.